Cul de sac

Pàgines

▼
24/7/19

DIPLOMÀTICS (pastes de tè)

›
DIPLOMÀTICS (pastes de tè semblants a les corbates de Unquera) INGREDIENTS 1 base de pasta de full (quan més freda, millor) ...
25/6/17

MAIONESA AMB LLET (recepta de'n Racó)

›
INGREDIENTS hem d'agafar per referència una mida (una tassa per exemple) depèn de la quantitat que en volguem fer. 3 mides d'o...
24/5/17

Sorbet

›
INGREDIENTS 350 gr de fruits vermells a escollir o el suc d'un citric( llimona, mandarina,taronfa..) 500 ml d'aigua 200 gr...
9/5/17

MERENGUES / PAVLOVA DE FRUITS VERMELLS

›
INGREDIENTS 180 gr de clares d'ou a temperatura ambient. 160 gr de sucre 2'5 culleradetes de maicena tamissadaa 1culleradeta de suc ...
9/11/16

BUNYOLS DE BACALLA

›
Batem tres ous, farina, un sobre de llevat una mica de llet (avui l'hi he posat de civada), i all i julivert. Hi he afegit el bacall...
8/11/16

Crema de gambes

›
Sofregim un porro, quan estigui transparent hi tirem un raig de vi blanc, una patata petada i les gambes (millor si son de les vermelles), ...
7/5/16

CONILL ROSTIT

›
I ngredients : 1 conill tallat Uns quants grans d'all, una pastanaga, una ceba i un tomàquet petit. Unes fulles de llaurer, romaní i far...
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.