Pàgines

IMPRIMIR

Print

23/6/13

TIGRES

Vaig escoltar el programa d'en Fermí Puig sobre croquetes i m'he decidit a fer aquesta recepta.
Es tracta de la closca de un musclo farcida de pasta de croquetes de musclos i arrebossada.
INGREDIENTS:
-1kg de musclos
-un tros de pebrot verd i un tros de vermell
-dues cebetes tendres
-un all tendre
-dues "guindilles"
-100 gr farina
-100 gr mantega
-un vas de llet
-1 vas del suc de coure els musclos.
PROCEDIMENT
- Netegen els musclos, i els obrim al vapor amb una mica de llorer i dos dits d'aigua.
-mentre sofregim els pebrots les cebes i l'all a poc a poc.
-treiem les closques i les barbes dels musclos i els trinxem ( també s'ha poden posar gambetes)
-fem un roux amb la farina i la mantega fosa. Quan ja tenim la massa hi afegim el suc de coure els musclos i la llet fins que tinguem una beixamel espessa.
-Afegim al suc fregit els musclos trinxats i per últim hi posem la beixamel.
-omplim les closques dels musclos ben netes i ho arrebossem amb ou i galeta picada en oli ben calent.
-ÈXIT ASSEGURAT