Pàgines

IMPRIMIR

Print

4/9/10

DONUTS CASOLANS




INGREDIENTS
10 Gr llevat de pastisseria
130 ml llet tebia (màxim 35 ºC)
35 gr de sucre
1 cullarada de vainilla líquida (l'he comprat a l'Esclat de la casa Vahiné)
15 Gr de llet condensada
1/2 ou
130 Gr farina de força
130 Gr de farina
15 Gr de mantega fosa

PROCEDIMENT

Afegim a la llet el sucre, la vainilla, la llet condensada i l'ou ja barrejat.
Afegim les farines a poc a poc i una mica de sal.
Per últim la mantega
Ho amassem una estona
Ho deixem reposar en un bol 24 hores tapat amb film a la nevera.
Fem la forma, fent boletes , les aplanem (que quedin d'un gruix de 1/2 cm) i els tallem amb dos vasos de diferent diàmetre.
Les couem de una en una en un caçó amb molt d'oli de girasol o de blat a 180 ºC anant-les girant quan estiguin al punt.
Es poden farcir del que es vulgui (melmelades, crema, xocolata...), i cubrir-les també de xocolata glaça, es barreja 200 gr de sucre glaç i 2 cullerades d'aigua.