Pàgines

IMPRIMIR

Print

1/5/11

POP AMB PATATES I ALLIOLI NEGAT



INGREDIENTS
1 Pop gros
3 o 4 patates
1 Ceba
oli
una mica de vinagre
sal i julivert
Allioli
PROCEDIMENT
El pop ha d'haver estat congelat ja que així queda més tou.
En una olla amb aigua bullent s'escalda el pop tres cops (el posem i el treiem),
llavors el deixem coure sense tapar.
Posem les patates sense pelar en la mateixa aigua i un raig de vinagre. Es cou fins que estigui tou (1 hora o més).
Apart fem un sofregit de ceba, i hi posem el pop tallatt (que abans haurem deixat refredar) i les patates ja pelades i tallades a rodanxes no gaire primes.
Afegim un vaset del suc de coure el pop a l'allioli i ell tirem pel damunt del pop. Deixem fer la xup-xup 3 o 4 minuts i rectifiquem de sal.
Ja es pot servir.