Necessitem
500 grams de patata,
500 grams de porros (la part blanca),
500 grams de ceba,
un litre i mig d’aigua, sal i mantega, un cub de caldo.
fregeix la ceba amb la mantega. Quan queda rossa s’afegeix el porro, la patata i l’aigua. Es deixa bullir i després es passa pel turmix i pel colador xinès. Per servir-lo s’afegeix una mica de crema de llet, o de llet, i si es vol més saborós hi podem afegir un parell de Kirys.
500 grams de porros (la part blanca),
500 grams de ceba,
un litre i mig d’aigua, sal i mantega, un cub de caldo.
fregeix la ceba amb la mantega. Quan queda rossa s’afegeix el porro, la patata i l’aigua. Es deixa bullir i després es passa pel turmix i pel colador xinès. Per servir-lo s’afegeix una mica de crema de llet, o de llet, i si es vol més saborós hi podem afegir un parell de Kirys.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada