Pàgines

IMPRIMIR

Print

4/5/09

BOLOS DE ARROZ



INGREDIENTS:
100 gr. mantega
200 gr ucre
2 ous
1 rovell
200 cc llet
200 gr farina
1 sobre de roial
200 gr farina d'arròs
un posim de sal
un polsim de bicarbonat
la ratlladura i el suc de 1/2 llimona
PROCEDIMENT
1-Barrejar la mantega i el sucre
2-Apart barrejar els ous, el rovell i la llet
3-Ajuntar les dues barreges anteriors
4-Apart barrejar les farines, el llevat, la sal, i el bicarbonat, el suc de llimona i la ratlladura.
5-Afegir les farines a la barreja obtinguda al punt 3
6-Posar-ho en motlles de paper
7-Reposar 10 m
posar-hi sucre molt
8-Coure-ho a 180 ºC, 20-25 m
9-Estan cuits quan a l'apretar la superfície aquesta puja.