Pàgines

IMPRIMIR

Print

26/1/09

PASTÍS DE FORMATGE AMB CODONYAT


INGREDIENTS
  • 250 gr formatge Quark
  • 250 cc de nata nuntada
  • 50 gr de sucre
  • pell de llimona ratllada
  • 1 paquet de galetes maria
  • 75 gr de mantega
  • 250 gr de codonyat (jo hi poso melmelada d'aranyons o gerds)
  • 1 cullerada de gelatina granulada (equivanet a 2-3 fulles de gelatina)
PROCEDIMENT
  1. Trinxem les galetes amb la mantega fosa i en forrem un motllo
  2. Barregem el formatge amb la ratlladura de llimona i la nata.
  3. Diluir la gelatina en aigua calenta i afegir-la a la barreja de formatge i nata.
  4. Posar-ho al motlle i deixar-ho a la nevera unes 2 hores.
  5. Es desfà la melmelada al bany maria i la tirem pel damunt 
  6. Refredar-ho a la nevera.