COBERTURA DE XOCOLATA
PER A LA COBERTURA DE XOCOLATA
- 150 g de xocolata per a postres
- 150 ml de nata 35%M.G
- 75 g de mantega
- Talleu la xocolata a trossets menuts i col·loqueu-la en un bol amb la mantega.
- Escalfeu la nata fins que arrenqui el bull, retireu-la del foc i aneu-la afegint a la xocolata, a poc a poc, sense parar de remenar i fins que la xocolata es fongui. Mantenir-ho al bany Maria.
- Col·loqueu el pastís sobre una reixeta, ja farcit, a sota de la reixeta, un plat.
- Amb l’ajut d’un cassó, cobriu el pastís amb la xocolata calenta. Assegureu-vos que el pa de pessic quedi totalment cobert.
- Deixeu el pastís a la nevera tres hores aproximadament.
- Decoreu amb plomes, ous i figuretes de xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada