Pàgines

IMPRIMIR

Print

2/4/10

COBERTURA DE XOCOLATA

PER A LA COBERTURA DE XOCOLATA

  • 150 g de xocolata per a postres
  • 150 ml de nata 35%M.G
  • 75 g de mantega
  • Talleu la xocolata a trossets menuts i col·loqueu-la en un bol amb la mantega.
  • Escalfeu la nata fins que arrenqui el bull, retireu-la del foc i aneu-la afegint a la xocolata, a poc a poc, sense parar de remenar i fins que la xocolata es fongui. Mantenir-ho al bany Maria.
  • Col·loqueu el pastís sobre una reixeta, ja farcit, a sota de la reixeta, un plat.
  • Amb l’ajut d’un cassó, cobriu el pastís amb la xocolata calenta. Assegureu-vos que el pa de pessic quedi totalment cobert.
  • Deixeu el pastís a la nevera tres hores aproximadament.
  • Decoreu amb plomes, ous i figuretes de xocolata.