PASTÍS SARA
Ingredients per a un pastís:
- 1 pa de pessic
- Almívar
- Melmelada d’albercoc
- Ametlla laminada
- Sucre llustre
Per a la crema de mantega:
- 200 g de sucre
- 50 g de aigua
- 4 rovells
- 250 g de mantega pomada
- Licor (opcional)
- Bulliu l’aigua amb el sucre durant 3-4 minuts fins aconseguir un almívar.
- Afegiu aquest almívar en forma de fil sobre els rovells sense deixar de batre amb la batedora elèctrica.
- Incorporeu-hi un rajolí de licor, si voleu.
- Acabeu afegint la mantega pomada. Reserveu-ho.
Muntatge del pastís:
- Talleu el pa de pessic en dues o tres rodanxes iguals.
- Banyeu-les amb una mica de almívar aromatitzat i farciu-lo amb una fina capa de melmelada. Torneu a col·locar el pa de pessic d’una sola peça.
- Cobriu-lo amb la crema de mantega i enganxeu l’ametlla laminada al voltant.
- Empolsineu amb sucre llustre
- Decoreu al gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada