PASTÍS DE GEMA
Ingredients:
- 1 pa de pessic
- Almívar
Per a la gema:
- 3 ous
- Sucre (el mateix pes que el dels ous)
- Gotes de suc de llimona
- Peseu en una balança els tres ous amb closca.
- Peseu el mateix pes dels ous en sucre.
- Dins un cassó, a foc suau, coeu els ous amb el sucre i unes gotes de suc de llimona.
- Remeneu-ho sense parar fins que aconseguiu una crema.
- Aboqueu-la sobre el marbre perquè es refredi ràpidament.
El.laboració:
- Talleu el pa de pessic en tres llesques igualades. Ruixeu-les amb una mica d’almívar aromatitzat i farciu-les amb la melmelada o amb gema, tornant col·locant el pa de pessic d’una sola peça.
- Cobriu-lo amb més gema per totes les parts.
- Enganxeu granets d’ametlla pels voltants o fideus de xocolata.
- Col·loqueu a sobre els guarniments que heu elaborat i acabeu la mona amb ous de xocolata, plomes de colors, confitura de cirera….
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada