Pàgines

IMPRIMIR

Print

2/4/10

PA DE PESSIC PER FER UNA MONA

Pa de pessic

  • 3 rovells d’ou
  • 1 ou sencer
  • 50 g de sucre
  • Ratlladura de llimona
  • 80 g de farina tamisada
  • 20 g de farina de blat de moro tamisada ( Maizena )
  • 30 g d’ametlla en pols
  • 3 clares d’ou
  • 80 g de sucre

Preparació

  • Bateu els rovells amb l’ou, el sucre i la ratlladura de llimona fins que quedin ben esponjats.
  • A part, bateu les clares, incorporant el sucre a poc a poc, fins que quedin esponjades.
  • Barregeu lleugerament els rovells batuts a les clares esponjades i seguidament les farines molt suaument.
  • Dipositeu el pa de pessic dins un motlle i coeu-ho al forn, prèviament escalfat, a 180ºC durant 20 minuts.
  • Deixeu-ho reposar (millor si es per l’endemà).