Pàgines

IMPRIMIR

Print

2/4/10

CREMA CATALANA

Aquesta és la recepta de fer crema de la mireia carbó RAC1

CREMA CATALANA

Ingredients per a 4 persones:

  • ½ l de llet
  • 100 g de sucre
  • 4 rovells d’ou
  • 20 g de Maizena
  • ½ pell de llimona
  • ½ branca de canyella

Elaboració:

  • Barregeu els rovells d’ou amb la Maizena i un rajolí de llet.
  • Bulliu la resta de la llet amb la pell de la llimona, la branca de canyella i el sucre.
  • Deixeu refredar la llet i les aromes i afegiu-la als rovells.
  • Coleu-ho tot al cassó on heu bullit la llet i feu-ho coure fins aconseguir una crema espessa i fina.
  • Repartiu la crema en cassoletes de fang individuals i deixeu que es refredi.
  • Cremeu la crema amb sucre just abans de servir-la.